Wijnen met Lotte
 

 WIJNPROEVERIJEN

bij jou thuis - op familieweekend - een jubileum op de zaak - een teamuitje - een bruiloft - verjaardag - 

Wijnproeverijen staan garant voor gezelligheid. Dit is enigzins te beïnvloeden door het gebruik van spuugbakken ja of nee, maar hoe dan ook verschijnt er bij iedereen na verloop van tijd een lach op het gezicht. De vraag 'wat proeven en ruiken we' zorgt vaak direct voor interactie onderling. Daar waar de één een glas brut fantastisch vindt, geniet de ander van een zoete dessertwijn.

Over smaak valt niet te twisten en daarom blijft het spannend of ik een ieder zijn smaakpupillen kan verblijden. Om zo goed mogelijk in te spelen op jouw wensen bied ik drie verschillende proeverijen aan. Ik neem altijd contact met je op om te vragen wat je wijnwensen zijn of dat je het volledig aan mij overlaat.

Alle wijnen die we samen zullen proeven zijn zorgvuldig geproefd en geanalyseerd. Door mijn jarenlange ervaring ken ik de nodige wijnleveranciers en heb ik een mooie lijst met wijnen die ik met jullie wil delen! Daarnaast zijn de lijnen kort, dus kan ik heel mooi inspelen op het seizoen/ het event of de wijnen van jouw voorkeur. Van instapwijnen tot exclusieve wijnhuizen. Laat je verrassen!

DE OPTIES  ( prijzen op basis van 8 tot 10 personen* ) :

1. Maak kennis met wijn voor €45,00 per persoon

- bruisende start
- twee soorten wit of een rosé, zeker zodra de zon weer gaat schijnen!
- twee rode wijn 

2. Maak kennis met wijn 2.0 voor €55,00 per persoon - hoger segment wijnen

- bruisende start
- twee soorten wit
- een rode wijn en/ of
- een dessertwijn

Voor alle proeverijen geldt dat bovenstaande een richtlijn is. Ook afsluiten met een gave kaasplank in combinatie met bijpassende wijn behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van jouw wens maak ik een mooi voorstel. Ik werk samen met verschillende zaken uit Harderwijk en omstreken dus daar komen we vast en zeker uit.

We gaan in ongeveer 2,5 uur op 'wereldreis door de wijngaarden'. Glaswerk, waterkaraffen, een formulier voor je proefnotities en 'het aromawiel' is hierbij inbegrepen. Zo kun je zelf de wijn analyseren, bekijken en vergelijken met je tafelgenoten. De flessen die opengaan laat ik staan! Het enige wat ik weer mee terugneem is het vuile glaswerk. Scheelt jou weer afwas! 

Mocht er nu een wijn tussen zitten waarvan je denkt; dit smaakt naar meer ( cheers! ) dan bestaat er de mogelijkheid om deze bij mij te bestellen. 

Via onderstaand formulier kun je een proeverij boeken. Om met een zo goed mogelijk voorstel te komen vraag ik je zoveel mogelijk informatie te verstrekken. Ik neem binnen 24 uur contact met je op, zodat we een mooie proeverij kunnen samenstellen!

* Met minder dan acht personen een proeverij of juist met meer? Geen probleem. Ik maak graag een passend voorstel.