Wijnen met Lotte
 

Specials

Een nieuw jaar - 2022. Wat vliegt de tijd. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik 3,5 jaar geleden door de wijngaard liep in het noorden van Italië, zie de foto hierboven! Hopelijk dat er dit jaar nog een mooie wijnreis door kan gaan. Klaar voor een nieuw jaar mét wijn!
Hoe dan ook hebben we WIJN nodig gedurende het jaar. Als relatiegeschenk, een verjaardag, bruiloft, of bij het diner. Of wil je 'gewoon' eens iets anders drinken? Guests and Grapes verwend jullie graag met mooie wijnen.

Nog een paar weken en dan staat Valentijnsdag voor de deur.. Laten we onszelf en/of een ander laten genieten van het vloeibare geluk in combinatie met chocola.

  • Grapes at home - het vertrouwde tasje - gevuld met twee bijzondere wijnen ( 1 wit en 1 rood ) en een mousserende wijn, inclusief wijnomschrijving, wijnspijstip en leuke weetjes à € 45,00. Ga je voor zes flessen dan presenteer ik deze in een normale wijndoos - save the planet - à € 85,00
  • WijnSpijs advies voor je diner
    Keuzestress voor de schappen en wat zei de slijter nu ook alweer over deze wijn? Ik zorg voor jouw wijnarrangement en een uitgebreide wijnomschrijving zodat je als een sommelier aan tafel staat! Stuur je menu en je budget door en ik regel de rest
  • Online Wijnproeverijen ( zie tabblad voor de details ) Van live tastings gaan we vermoedelijk weer naar de online variant. Coronaproof samenzijn op afstand. Een originele, interactieve manier van de vrij-mi-bo of een informele borrel na een lange dag online vergaderen.
  • Cadeaus in vele vormen, maten & verpakkingen. Al vanaf € 7,50
    In de categorie nieuw huis, Valentijn, geboorte, verhuizing, huwelijk, jubileum, roept u maar! Via de socials meer foto's #guestsandgrapes
  • Bubbels! MY FAVOURITE. De meeste Nederlanders drinken nog steeds alleen bubbels met Oud en Nieuw, maar er zijn nog zoveel redenen waarom er meer bubbels gedronken moeten worden gedurende het jaar. Daar hebben we het later nog wel over :) Pop the Champagne! Bubbels vanaf € 7,99 te verkrijgen, ook alcoholvrije!

Woon je in Harderwijk of binnen een straal van 10km. dan bezorg ik het bij een minimale besteding van € 75,00 geheel kosteloos bij je. Zit je daaronder dan ben je welkom om het af te halen of je betaald een vergoeding voor het laten bezorgen.