Wijnen met Lotte
 

Specials

Wat vliegt de tijd. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik 3,5 jaar geleden door de wijngaard liep in het noorden van Italië, zie de foto hierboven! Hopelijk dat er dit jaar nog een mooie wijnreis door kan gaan. Klaar voor een nieuw jaar mét wijn!
Hoe dan ook hebben we WIJN nodig gedurende het jaar. Als relatiegeschenk, een verjaardag, bruiloft, of bij het diner. Of wil je 'gewoon' eens iets anders drinken? Guests and Grapes verwend je graag met mooie wijnen.

  • WijnSpijs advies voor je diner
    Keuzestress voor de schappen en wat zei de slijter nu ook alweer over deze wijn? Ik zorg voor jouw wijnarrangement en een uitgebreide wijnomschrijving zodat je als een sommelier aan tafel staat! Stuur je menu en je budget door en ik regel de rest
  • Wijnproeverijen. Een gezellig samenzijn waar je ook nog eens iets leert over wijn. Geen stoffige professor maar fris, enthousiast en veel interactie. 
  • Cadeaus in vele vormen, maten & verpakkingen. Al vanaf € 8,50
    In de categorie nieuw huis, Valentijn, geboorte, verhuizing, huwelijk, jubileum, roept u maar! Via de socials meer foto's #guestsandgrapes
  • Bubbels! MY FAVOURITE. De meeste Nederlanders drinken nog steeds alleen bubbels met Oud en Nieuw, maar er zijn nog zoveel redenen waarom er meer bubbels gedronken moeten worden gedurende het jaar. Daar hebben we het later nog wel over :) Pop the Champagne! Bubbels vanaf € 9,99 te verkrijgen, ook alcoholvrij!

Woon je in Harderwijk of binnen een straal van 10km. dan bezorg ik het bij een minimale besteding van € 75,00 geheel kosteloos bij je. Zit je daaronder dan ben je welkom om het af te halen of je betaald een vergoeding voor het laten bezorgen.