Wijnen met Lotte
 

Online Wijnproeverij ( ook voor de zakelijke markt )

Wijnproeverijen zijn leuk, informatief en gezellig! De huidige maatregelen omtrent COVID-19 maken het mogelijk om weer fysiek bij jullie langs te komen, maar werkt een groot deel nog thuis en wil je enig risico uitsluiten dan is inloggen via een online Tool ook zeker mogelijk.

Wil jij met je bedrijf, team, club en / of collega's samen proosten? Dan gaan we - op veilige afstand van elkaar - online de wijnwereld over. 
Ik stel een proeverij samen met vijf verschillende wijnen in halve flesjes van 0,375l met daarbij delicatessen ( indien gewenst ), een aromawiel en het proefformulier waar je jouw bevindingen op kunt schrijven! Ongeveer 1,5 uur een gezellig samenzijn waar zeker ook ruimte is voor interactie! 

Hoe gaat dit logistiek?

Ik stel de complete proeftas samen en breng deze naar de zaak, de vereniging of een andere centrale plek waar hij door een ieder opgehaald kan worden. De begeleidende brief zorgt voor de juiste voorbereiding. Dan het 'moment suprême' !

Samen met jullie  'eventmanager' stem ik af wanneer ik mijn intrede doe tijdens jullie online bijeenkomst.
Kwestie van inloggen en een 'avondje uit' kan beginnen. Ik kijk er naar uit om jullie aan de andere kant van het beeldscherm te mogen ontmoeten! Kijken wat de mogelijkheden zijn? Vul het onderstaande formulier in en ik neem contact met je op!