Wijnen met Lotte
 

Thuisdiner

'Een lekker avondje uit in je eigen huiskamer!' kopte De Stentor op 19-01-2021 .
Helemaal waar. Uit eten in je favoriete restaurant en je een avond culinair laten verwennen is helaas nog steeds niet mogelijk. De opties voor take-away en/of bezorgen zijn er in overvloed, maar wil je een avond helemaal niets doen en genieten van je gezelschap, echt bijpraten, geen computer, maar tijd voor elkaar! Dan ben je hier aan het juiste adres.

Vele jaren heb ik samengewerkt met Rudy Conings bij restaurant Ratatouille. Eind 2020 startte hij zijn eigen bedrijf Kookei, een knipoog naar zijn stad Amersfoort waarin hij thuisdiners verzorgt. Vaak kwam de vraag van gasten of hij ook wijn-spijssuggesties kon aanbieden. Een samenwerking was geboren en behalve alleen de wijn aanleveren ging ik mee op locatie. 

Het aankleden van de tafel, het uitserveren van de gerechten, het toelichten van de wijnen.. Een ultieme restaurantbeleving bij jou thuis. Jij trekt iets leuks aan, zorgt voor een muziekje en wij doen de rest. 

Natuurlijk wil je weten wat dit 'avondje thuis uiten' kost. De prijs is afhankelijk van vele factoren. Het aantal gangen - het type wijn - de locatie.
Een gemiddelde prijs bij een compleet 4- gangendiner is €125,00 per persoon. Voor een passende offerte wil ik je vragen onderstaand formulier zo goed mogelijk in te vullen. Een kijkje nemen op de website van Rudy geeft ook een goed beeld en tevens een kleine impressie van wat je in huis haalt! Kookei - Exclusief diner in uw eigen vertrouwde omgeving. Graag tot ziens!

Zelf aan de slag in de keuken, maar wel graag een wijn-spijssuggestie? Ook dan sta ik graag voor je klaar!