Wijnen met Lotte
 

EVENTS

Naast het geven van wijnproeverijen en jou voorzien van mooie wijn thuis ligt mijn passie bij het vervullen van de rol als gastvrouw. Dit kan zijn op een event, maar ook in een restaurant. In 2007 liep ik mijn eerste 'servies' bij Os en Peper in Zwolle,  via stages in Londen en Vancouver naar Leeuwarden voor de Hotelschool en uiteindelijk terechtgekomen bij Restaurant Ratatouille in Harderwijk waar ik bijna zeven jaar onderdeel ben geweest van het team. 
Vanaf het moment dat ik voor mezelf aan de slag ging werk ik met enige regelmaat bij de mooiste restaurants in en om Harderwijk.

Naast mijn werk als gastvrouw/ sommelier in het restaurant organiseer ik graag events. Eén ding vind ik heel erg belangrijk en dat is dat jouw gasten een memorabel moment hebben beleefd. Dat ze jaren later nog eens terugdenken aan die gave avond/ dag. 
Het is goed geregeld, jij hebt er geen omkijken naar en je laat het in het volste vertrouwen aan mij over. Een persoonlijk gesprek zal daarom altijd plaatsvinden. Er moet een goed gevoel zijn! 
Onderstaand een aantal suggesties, maar ik sta zeker open voor eigen ideeën.   


- verjaardagsfeest - tuinfeest - jubileum - 21dinner - bedrijfsfeest - ontvangst met bubbel - receptie - 


In het contactformulier kun je jouw wensen aangeven en dan neem ik contact met je op!